Ekonomi

Bolu’daki Beyaz Et Üretim Tesislerinde denetim gerçekleştirildi

Bolu’daki entegre beyaz et üretim tesislerinde denetim gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Ar, yaptığı açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gıda güvenliği politikası kapsamında Türkiye üretiminin yüzde 33-35’ini üreten beyaz et üretim tesislerinde kontrollerin devam ettiğini belirtti. düzenli aralıklarla.

Üretimin her aşamasında denetim ve kontrol mekanizmalarıyla gerekli önlemlerin alındığını belirten Ar, “İlimizdeki 7 mezbaha, 6 piliç ve 1 hindide aylık 25 milyon hayvan kesilerek ekonomiye önemli katma değer sağlanıyor. Bolu’nun ve ülkemizin.” Bu kelimeyi kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu